Massage

Ik noem het massage maar eigenlijk is het meer aanraken met aandacht wat ik te bieden heb.

Wist je dat aanraken (net als eten en drinken) een eerste levensbehoefte is? Niet voor niets is het advies om pasgeboren baby’tjes huid op huid contact met hun ouders te laten ervaren. Aanraken is een vorm van communiceren met je handen, een vorm van wezenlijk contact zonder woorden te hoeven gebruiken. Aanraking stimuleert de aanmaak van het gelukshormoon en heeft allerlei positieve effecten op het algehele welzijn.

Het kan ongelofelijk troostend en helend zijn om liefdevol aangeraakt te worden. Aanraken met aandacht èn compassie geeft een gevoel van erkenning, gezien worden waardoor spanning losgelaten kan worden.

Mijn aanpak is gericht op het lichaam aandacht geven, door een trage, afgestemde aanraking waarbij ik volle aandacht en respect heb voor jouw lijf. Hierdoor kan het lichaam beter doorstomen zodat er meer ruimte en ontspanning kan ontstaan. Indien gewenst maak ik hierbij gebruik van aromatherapie en zachte muziek.

Deze sessies kunnen ook een mooie opstap zijn naar uiteindelijk Rebalancing® sessies voor wie laagdrempelig wil kennismaken met mijn vorm van aanraking.

Mijn aanraking is niet geschikt voor mensen die opzoek zijn naar een stevige spier/sportmassage waarbij het lichaam/spierknopen hard bewerkt worden.